Potvrda za SK: Đuričić potpisuje u ponedeljak

You are currently viewing Potvrda za SK: Đuričić potpisuje u ponedeljak

Srpski reprezentativac Filip Đuričić dogovorio je sve uslove saradnje sa Sampdorijom i u ponedeljak će potpisati ugovor sa italijanskim klubom, potvrđeno je za Sport Klub.

Tridesetogodišnji ofanzivni fudbaler se posle četiri sezone provedene u Sasuolu vraća u Đenovu i klub čiji je dres nosio od 2016. do 2018.

Đuričića u ponedeljak očekuju lekarski pregledi, a potom i paraf na trogodišnji ugovor sa ekipom koja je prošle sezone nije blistala i zauzela je tek 15. mesto u Seriji A.

Srpski internacionalac je prošao Zvezdinu školu fudbala, ali je seniorsku karijeru počeo u rodnom Radničkom iz Obrenovca. Potom je usledila selidba u Herenven, pa Benfika (pozajmice Majncu, Sautemptonu, Anderlehtu), Sampdorija (pozajmica Beneventu) i Sasuolo.

Iskusni igrač je prošle sezone zbog problema sa povredama odigrao samo 12 utakmica u prvenstvu Italije i postigao je dva gola uz asistenciju.

U prethodnom periodu često se nagađalo sa destinacijom na kojoj će Đuričić nastaviti karijeru. Od onih opcija koje su bile realnije, pominjali su se Salernitana i Torino, ali će Filip nazad u Đenovu.

Đuričić za SK: Zvezda teška priča, sad shvatam Van Bastena

Source: SportKlub

Leave a Reply