Povredio se Oks, bez Žote u Komjuniti Šildu, Alison „možda“

You are currently viewing Povredio se Oks, bez Žote u Komjuniti Šildu, Alison „možda“

Liverpul je u drugom pripremnom meču odigranom u petak savladao Kristal Palas (2:0), ali je posle tog duela Jirgen Klop najviše pričao o povredama.

Aleks Okslejd-Čemberlejn zadobio je u ovom duelu povredu mišića, a detalji će biti poznati nakon detaljnih pregleda, rekao je menadžer Liverpula.

Okslejd-Čemberlejn zamenjen je u finišu prvog poluvremena zbog problema koje je imao.

„Razočaravajuće je jer je Oks veoma dobro trenirao od kada smo počeli pripreme. Dešavale su mu se povrede i ranije kada treninzi i mečevi postanu intenzivniji. Sada je samo mišić u pitanju, tako da se nadamo da je sve u redu. Imali smo i gore sitiacije. Ne mogu sa sigurnošću da kažem koliko će mu trebati da se oporavi“, rekao je Klop.

Klop nije mogao da računa ni na Dioga Žotu ni Alisona Bekera, a na pitanje da li će dvojac biti spreman za Komjuniti šild u kome Liverpul igra protiv Mančester sitija 30. jula, Klop je rekao:

„Alison će verovatno biti spreman, ali Diogo neće. Ali ima problem sa mišićima abdomena nije ništa ozbiljno. Trenirao je sa nama, ali ne punim intenzitetom, ali nije bilo pametno da igra ovaj meč. Nije odradio standardan trening, ali tek smo u predsezoni, tako da nije izgubio mnogo. Ovakve stvari se dešavaju, mnogo se putuje i radi i nikada ne znate. Ne radi se o krupnim stvarima, ali moramo da budemo oprezni jer nas čeka duga sezona“, zaključio je Klop.

Source: SportKlub

Leave a Reply