PSŽ pita Mesija da ostane još malo u klubu

You are currently viewing PSŽ pita Mesija da ostane još malo u klubu

Lionelu Mesiju ugovor sa Pari sen Žermenom ističe na kraju sezone 2022/23. Kako saznaje Marka Parižani su zainteresovani da saradnju produže i da Leo ostane u klubu još malo duže, tačnije da ugovor bude produžen za još jednu sezonu.

Od kako je Mesi u Parizu nekako se nameće pitanje da li bi on opet, posle svih onih suza mogao da se brzo vrati u Barselonu ili je za njega jedina realna opcija da ide u Ameriku. Nastupi u Parizu i neke vesti da on tamo nije srećan su nagoveštavali skori rastanak. Nije bilo ni uspeha u Ligi šampiona, ali i pored svega toga ne deluje da će biti promena.

Marka saznaje da PSŽ želi da zadrži Mesija do leta 2024. godine. Leu je navodno još uvek rano da odgovori na ovu ponudu, mada još uvek nema konkretne priče o ciframa i ostalim uslovima koji bi bili definisani ugovorom.

Ne treba očekivati bilo kakve potpise pre Svetskog kupa u Kataru gde Mesi želi da vidi šta može da mu donese budućnost. Sa druge strane u PSŽ su svesni da je Mesi imao tešku prvu sezonu koja je bila zakomplikovana kada se Leo zarazio koronom. Zato veruju da on može da donese mnogo više kada se bude prilagodio.

Uz sve to PSŽ želi Mesija i zbog prebogatih sponzorskih ugovora koji su stigli kada je i Argentinac sleteo u Pariz.

Source: SportKlub

Leave a Reply