Radonjić: Jedva čekam da počnem da igram u Torinu

You are currently viewing Radonjić: Jedva čekam da počnem da igram u Torinu


Nemanja Radonjić stigao je u Torino, sa kojim je potpisao ugovor na jednu sezonu o pozajmici, posle koje će italijanski klub morati da otkupi njegov ugovor od Olimpik Marselja za 2.000.000 evra.

Vidno raspoložen došao je reprezentativac Srbije na predstavljane u svom novom klubu.

Prvi intervju je dao za klupsku televiziju i to na italijanskom jeziku, što je novinarku koja je razgovarala sa njim iznenadilo.

„Dok sam bio fudbaler Rome sam živeo u Italiji i tada sam učio vaš jezik. Sada ću da ga obnovim“, rekao je Radonjić na startu razgovora, pa potom objasnio kako je dospeo u Torino:

„Saša Lukić mi je pohvalno govorio o klubu i savetovao da dođem. Nas dvojica se poznajemo gotovo ceo život jer smo kao mali igrali zajedno u mlađim kategorijama Partizana, a sada i u reprezentaciji Srbije, tako da imam poverenja u njega (smeh). Takođe, odlično poznajem i Vanju Milinković-Savića, koji sada sa nama zajedno igra u nacionalnom timu. Verujem da će mi njih dvojica biti od velike pomoći na početku“.

Radonjić je prošle dve sezone proveo na pozajmicama, najpra u Herti, pa potom u Benfiki, u kojoj gotovo da nije igrao. Sada se nada da će u novom klubu biti drugačije.

„Spreman sam. Zapravo, jedva čekam da počnem da igram“, poručio je Radonjić.

 

Source: SportKlub

Leave a Reply