Remi Reala, Juventusa i Barse, neželjena Vlahovićeva zamena zablistala, Dembeleov savršeni gol!

You are currently viewing Remi Reala, Juventusa i Barse, neželjena Vlahovićeva zamena zablistala, Dembeleov savršeni gol!

Bez pobednika u Dalasu, Juventus je dva puta odgovorio Barseloni, na kraju završilo je 2:2. Poveli su Katalonci, goom Dembelea, uzvratio je Kean, ponovo je Francuz matirao Šćešnjog u prvom poluvremenu, da bi Kean koga Juventus želi da se oslobodi u nastavku savladao rezervnog golmana Penju za konačnih 2:2.

Zanimljiva postavka Alegrija, Di Marija je imao “kard blanš”, praktično slobodnu rolu, Argentinac je pokazao da će biti veliko pojačanje. Posle izjednačenja, oba trenera su na teren poslala rezerviste, Levandovski je odigrao sat, menjao ga je Depaj koji je na meti Juentusa, pojavio se u nastavku i Pjanić protiv bivšeg kluba, na drugoj strani, šansa za klince, Gatija, Kompanjonija, Sulea, Fađolija…

Nisu igrali Vlahović i MekKeni za Juve, Srbin još nije spreman.

Od Juventusovih pojačanja zaigrao je Bremer, De Lihtova zamena je bio odličan, stavio u džep Levandovskog.

Meč je obeležio Dembele golom koji će se prepričavati!

U drugom meču noći, Real i Amerika iz Meksiko Sitija su igrali takođe 2:2. Domaćin je golom Martina na asistenciju iskusnog Lajuna poveo već posle pet minuta, u nastavku su Benzema i Azar iz penala okrenuli, ali je najveći meksički klub izbegao poraz golom Fidalga.

Anćeloti je počeo sa Ridigerom, branio je Ukrajinac Lunjin, u napadu uz Benzemu i Vinija Žuniora, Asensio koji izgleda ostaje, iako ima ugovor još samo sezonu. Krosa je zamenio novajlija Ćuameni u nastavku, Kurtoa je čitav meč presedeo na klupi…

Source: SportskeNet

Leave a Reply