Rodrijev savet za Ferana Toresa : “Sledeći put će više razmišljati o sebi”

You are currently viewing Rodrijev savet za Ferana Toresa : “Sledeći put će više razmišljati o sebi”

Rodrigo Ernandez ne može biti srećniji u Mančester Sitiju, a bivši vezista Atletiko Madrida se oseća kao kod kuće u severnoj Engleskoj.

Španski reprezentativac napustio je Atletiko Madrid da bi se pridružio Sitiju 2019. godine, a od tada je dopunio svoju kolekciju trofeja pod Pepom Gvardiolom, igrajući važnu ulogu u jednoj od najboljih ekipa na svetu u poslednjih nekoliko godina.

„Našao sam se negde gde sam veoma srećan što sam i negde gde mogu da se razvijam i usavršavam“

„Radim sa jednim od najboljih trenera i sa spektakularnim timom.”

„Nalazim se na mestu gde svi veruju u kontinuirano poboljšanje. Postoji želja za poboljšanjem svake godine i to mi je važno.“

Rodri

Jedna stvar koju Rodri još nije uspeo da osvoji sa Sitijem je Liga šampiona, iako je prošle godine prošao u finale. Onda su pali na Čelsi.

„Vidite pritisak na sve velike timove“

„Mi to vidimo kao izazov više od svega. Igraš loše i ispadaš.”

Rodri

Feran Tores je jedan od mnogih igrača koje je Siti potpisao iz LaLige poslednjih sezona, a on je prešao iz Valensije, ali provodi neko vreme na strani jer se povredio tokom poslednje međunarodne pauze, zbog čega je isključen na dva. do tri meseca.

“Ima povredu i sada mora da se odmori”

„Rekao sam mu da se opusti, da povredu prođe i da se vrati sa potrebnom snagom za nastavak i željom da bude još bolji.

„Sledeći put sam siguran da će sledeći put više razmišljati o sebi (umesto da se žrtvuje za tim), ali to je bilo finale.”

Rodri

Leave a Reply