Roj Kin oštro po Junajtedu: “Fred nema fudbalsku inteligenciju, Marsijal nema kvalitet“

You are currently viewing Roj Kin oštro po Junajtedu: “Fred nema fudbalsku inteligenciju, Marsijal nema kvalitet“

Mančester Junajted je razočarao na startu nove sezone u Premijer ligi. Izgubio je sa 2:1 od Brajtona na “Old Trafordu”, a više od poraza navijače ovog kluba bole bezidejna igra u napadu i potpuni haos koji vlada u veznom redu i odbrani. Pred novim menadžerom Erikom Ten Hagom je težak i mukotrpan posao.

Kritike stižu sa svih strana, a među najoštrijima je bio legendarni kapiten Junajteda Roj Kin, koji radi kao stručni konsultatnt “Skaj sporta” za Premijer ligu.

Irac, u svom stilu, nije štedeo svoj bivši klub i njegove igrače.

Veznim igračima Mančester Junajteda nedostaje fudbalska inteligencije, posebno Fredu. Govorim o tome već duže vreme, Fred i Mektominej jednostavno nisu dovoljno dobri. Oni neće odvesti ekipu u borbu za vrh tabele. Iz sedmice u sedmicu gledamo da nisu dovoljno dobri, naprosto nisu dorasli zadatku koji je stavljen pred njih“, rekao je Kin pa dodao:

Puno PR-a dolazi iz kluba otkako je došao Ten Hag. Počeli su napokon da treniraju kako treba? Hvala Bogu! Pa to im je i posao! Što se tiče Ronalda, ne sme se dopustiti da on ode iz kluba, a da nakon njega ostanemo uvereni da je Marsijal odgovor za mesto napadača. Jednostavno nije. Imao je pristojnu predsezonu. Pa šta onda?” završio je Kin.

Source: SportskeNet

Leave a Reply