Runi: Junajted treba da pusti Ronalda

You are currently viewing Runi: Junajted treba da pusti Ronalda

Nekadašnji napadač Mančester Junajteda Vejn Runi apelovao je na rukovodstvo Crvenih đavola da pusti napadača Kristijana Ronalda da napusti klub.

Portugalski reprezentativac je tokom leta nuđen brojnim klubovima, međutim, osim bogate ponude iz Saudijske Arabije nijedan zvanični predlog nije stigao na „Old Traford“.

„Mislim da bi Junajted trebalo da pusti Kristijana. Nije da Ronaldo ne može da igra za Ten Hagov tim. Može da igra u bilo kojoj ekipi. Roni će uvek postigazi pogove,“ rekao je nekadašnji Ronaldov saigrač u engleskom klubu i dodao:

„Lično mi se čini da ovaj Junajted još nije spreman da se bori za titule i trebalo bi da se nastoji da se formira tim koji će moći da osvoji ligu za tri ili četiri godine.“

Trener američkog DC Junajteda naglašava da klub sa „Old Traforda“ treba da ima dugoročne planove.

„Ako su priče o tome da Kristijano želi da napusti klub istinite, onda bi Junajted trebalo da ga pusti i dobije broj 9 koji će u klubu biti sledeće tri do četiri godine i koji će da pomogne u izgradnji istinski uspešne ekipe. Moram da damo Ten Hagu vremena da to učini,“ poručio je Runi.

Mančester Junajted je na startu Premijer lige na svom stadionu poražen od Brajtona 2:1, a Ronaldo je šansu dobio u drugom poluvremenu.

Source: SportKlub

Leave a Reply