Salihamidžić i Leva bili na telefonskoj vezi – Stav Bajerna je jasan!

You are currently viewing Salihamidžić i Leva bili na telefonskoj vezi – Stav Bajerna je jasan!

Sportski direktor Bajern Minhena Hasan Salihamidžić razgovarao je u ponedeljak sa napadačem svog kluba Robertom Levandovskim povodom Poljakove želje da ode.

Uprkos tome što ima još jednu godinu ugovora sa “Bavarcima” u čijim redovima je godinama unazad među najboljim igračima sveta, Robert Levandovski nezadovoljan je u Minhenu i želi novi izazov. Kao takav, određeno vreme se nameće Barselona sa kojom je, navodno, igrač sklopio lične uslove.

Ipak, kočnica je njegov ugovor sa Bajernom koji važi do sledećeg leta, a minhenski klub nema nameru da ga se odrekne. Tek je početak prelaznog roka, vremena za nove taktike ima, ali jasno je da niko ne želi nezadovoljnog igrača u timu. Stoga se prethodnih dana mogu čuti razna medijska prepiranja na relaciji Levandovski – rukovodstvo kluba.

“Levandovski me je pozvao u ponedeljak. Između ostalog, razgovarali smo o njegovim javnim izjavama. Jasno sam mu objasnio naš stav povodom njegove ugovorne situacije. Herbert Hajner, Oliver Kan i ja smo nekoliko puta vodili razgovore na temu njegove želje da ode i ja bih za sada ostavio sve na tome”, kazao je Salihamidžić za “Bild”.

Source: SportskeNet

Leave a Reply