Salihamidžić: Leva zadnjicom zatvorio vrata Bajerna

You are currently viewing Salihamidžić: Leva zadnjicom zatvorio vrata Bajerna

Robert Levandovski je napustio Bajern i otišao u Barselonu. Ali rastanak nije bio nimalo nežan, što svedoče reči sportskog direktora Bavaraca Hasana Salihamidžića.

Popularni Braco vidno se iznervirao što je Poljak po dolasku u Barselonu rekao da pojedinci iz Bajerna nisu govorili istinu, i još poneke sočne otrovne strelice uputio ka bivšem klubu.

– Ne mogu da razumem poslednje reči Roberta Levandovskog. Otac me je naučio da kad nekog napuštam nikad ne zatvaram vrata zadnjicom, a upravo je naš doskoršanji napadač to uradio prilikom odlaska – rekao je Salihamidžić.

A nije štedeo ni Barselonu.

– Svaki klub s kojim pregovaramo tretiramo pošteno, ozbilno i sa dužnim poštovanjem. A ono što su rukovodioci Barselone izgovorili za pregovaračkim stolom nije u redu. Primera radi, Liverpul se poneo veoma dobro, isto možemo da kažemo za Juventus ili Ajaks, svi oni su i sami osetili da se mi ponašamo korektno. A što se tiče Barselone, sledeći put kad se budemo videli sa Đoanom Laportom svakako ćemo pričati o tome.

Iako se očekuje do kraja prelaznog roka adekvatna zamena za Levandovskog, Braco je rekao da je dovođenjem Matisa Tela iz Rena završen prelazni rok kada su špicevi u pitanju.

– Prelazni rok i dalje taje, ali smo zadovoljni napadačkim potencijalom i tako će ostati. Nećemo dovoditi novog špica ovog leta.

Bajern juri 11. vezani titulu Bundeslige, a nova sezona počinje 5. avgusta uz direktne prenose samo i ekskluzivno na kanalima Sport Kluba.

Source: SportKlub

Leave a Reply