Salihamidžić: Sa Juventusom moramo da imamo strpljenja

You are currently viewing Salihamidžić: Sa Juventusom moramo da imamo strpljenja

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić trenutno boravi u Torinu, gde su ga novinari videli kako izlazi sa stadiona Juventusa i iskoristili to da naprave razgovor sa njim.

Salihanidžić kao nekadašnji fudbaler Juventusa je došao da pregovora sa upravom kluba oko kupovine Matijasa de Lihta. On je istakao da dogovor još nije postignut, ali da je želeo lično da razgovara sa sportskim direktorom Stare dame, Maurcijem Arivabeneom.

„Bilo mi je važno da sednem i uživo razgovaram najpre sa Arivabenerom, ali i sa Nedvedom i Čerubinijem. U Juventusu sam proveo četiri godine kao fudbaler i imam dobar odnos sa svima u klubu i shvatam kako tu stvari funkcionišu. Prva ponuda (60.000.000 evra) koju smo poslali je odbijena, ali nije još ništa gotovo i dalje smo u pregovorima i moramo da budemo strpljivi i da vidimo šta će se na kraju desiti „, rekao je Salihamidžić.

De Liht je u Juventus stigao pre tri godine iz Ajaksa i može se reći da nije opravdao očekivanja. Za njega ja interesovanje pokazao i Čelsi.

Source: SportKlub

Leave a Reply