Šo: Ten Hag je praktičan, zna šta treba ekipi

You are currently viewing Šo: Ten Hag je praktičan, zna šta treba ekipi

Fudbaler Mančester Junajteda Luk Šo je impresioniran metodama novog menadžera Mančester Junajteda Erika ten Haga od njegovog dolaska u klub.

Holanđanin je tokom treninga sa Crvenim đavolima primenio principe koji su mu kao treneru Ajaksa doneli velike uspehe, a 27-godišnji defanzivac kaže da je već uočljiv veliki napredak igrača koji se još navikavaju na zahteve novog šefa stručnog štaba.

Mančester Junajted je zabeležio dva trijumfa na startu pripremnog perioda – 12. jula je savladan Liverpul rezultatom 4:0, dok je tri dana kasnije poražen i Melburn Vikori sa 4:1. Šo je odigrao po 45 minuta na oba meča.

„Ne možemo da budemo zadovoljniji napretkom ekipe. Trenutno nismo na željenom nivou i radimo naporno u poslednje dve nedelje kada smo počeli da treniramo organizovano. Napredak je evidentan, čak i tokom mečeva možete videti nove stvari koje nismo mogli ranije. Menadžer zna šta je potrebno ekipi, ima svoj stil i jasnu viziju kako da nas vodi, i igrači su uz njega“, rekao je levi bek i dodao:

„Erik ten Hag preferira praktičnost i imamo veliki broj treninga. Uključen je u velikoj meri i ako uoči da ste ispod željenog standarda, postaraće se da vam to stavi do znanja. To je dobro, tako održava neophodni nivo. Ovo je samo početak. Prethodna sezona je bila veoma razočaravajuća i timski i za mene lično“.

Crveni Đavoli naredni meč na letnjoj turneji igraju sa Kristal Palasom u utorak u Melburnu.

Source: SportKlub

Leave a Reply