Srpska Fiorentina, Jović “podigao ulog ” na 30, zar je moguće sumnjati u Blekija?!

You are currently viewing Srpska Fiorentina, Jović “podigao ulog ” na 30, zar je moguće sumnjati u Blekija?!

Luka Jović je probudio nade Fiorentine, posle golova u proveri protiv nižerazrednog rivala, Srbin je, pre svega zbog zalaganja na treninzima i odlučnosti koju je pokazao u uvodnim danima, na naslovnim stranama toskanskih medija.

On je poručio navijačima da očekuje 30 golova ove sezone, nije teško bilo pretpostaviti da se euforija razliva u Firenci, gde se takođe čeka i razrešenje sudbine Milenkovića.

On je na meti Intera i to nije tajna, čeka prodaju Škrinjara kako bi se sa Bremerom iz Torina preselio na “Meacu”. Ni Juventus nije odustao, ali i tu je situacija oko De Lihta postala komplikovana. 

“Ljubičasti” ne odustaju, žele 20 miliona za Srbina kome ugovor ističe naredne godine, verovatno će mu, ako ne ode opet ponuditi ugovor na sezonu, kako bi izbegli da odšeta kao slobodan igrača.

Jer i sama Fiorentina ima problema, Dodo, Brazilac još nije stigao, iako se pričalo da je to gotova stvar, pa neće pustiti Milenkovića pre nego što i sami dovedu zamenu.

“Korijere delo Sport” piše da navodno Marota ima sumnje, ne u kvalitet Srbina već njegovu univerzalnost jer u Inzagijevoj formaciji sa tri štopera on može da igra samo desno, i da je Akanži iz Dortmunda univerzalniji.

Ali, da li je tome verovati, teško je reći, jer u jakom takmičenju Milenković godinama igra sjajno i jedan je od najboljih štopera Serije A…

Pripreme timova za nove šampionate su počele, ovog vikenda startuje novih desetak liga, prijateljski mečevi pune liste, danas je na programu tridesetak proverite ponudu na AdmiralBet imaju odlične kvote na golove…

Source: SportskeNet

Leave a Reply