Ten Hag: Englezi su preskupi!”

You are currently viewing Ten Hag: Englezi su preskupi!”

Već godina važi mišljenje da su engleski fudbaleri preskupi. Reprezentacija “gordog albiona” jeste počela da pravi bolje rezultate na međunarodnim takmičenjima, ali su i prosečni igrači u Premijer ligi ostvarivali “basnoslovne” transfere.

Jedan od najskorijih primera je prelazak Džeka Griliša iz Aston Vile u Mančester siti. Englez je došao na “Etihada” u transferu vrednom 117.500.000 evra, ali se nije izborio za mesto startera u timu Pepa Gvardiole.

Na ovu temu danas je govorio novi menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag koji je istakao da bi u timu voleo domaće igrače, ali da odnos cene i kvaliteta nije realan.

“Želeo bih da dovedem engleske igrače, postoji samo jedan kriterijum za to, a to je kvalitet u kombinaciji sa povoljnom cenom, ali čini se da su engleski igrači preskupi. To je činjenica koju ne možete poreći“, rekao je Ten Hag.

Mančester junajted je ovog leta doveo trojicu novih igrača, svi su stranci. Holanđanina Tajrela Malasiju, Argentinca Lisandra Martineza i Danca Kristijana Eriskena.

Jedini Englez koji se trenutno povezuje sa Junajtedom je Ivan Touni.

Source: SportskeNet

Leave a Reply