Tri opcije ispred Tonija Krosa

You are currently viewing Tri opcije ispred Tonija Krosa

Budućnost Tonija Krosa u Real Madridu visi u vazduhu. Nemačkom vezisti ugovor sa kraljevskim klubom ističe sledećg leta, a kako piše “As”, trenutno je odbio da potpiše novi na još godinu dana.

Kros je upravi kluba saopštio da to nije konačna odluka, već da bi prosto više voleo da sačeka kraj sledeće sezone, kada mu ističe ugovor, pa da donese odluku.

Razlog za to je što želi da vidi u kakvoj će formi biti i dali će moći da izdrži i dalje da igra u klubu kao što je Real. Igrati u tom klubu znači svake godine imati ambicije da osvajate tri trofeja, što podrazumeva igru svakog igrača na vrhumskom nivou, a Kros ne želi da ostane ako ne bude na tom nivou.

Ukoliko bude zadovoljan svojom formom produžiće ugovor na godinu dana sledeće sezone. Ukoliko ne, možda okuša sreću u nekoj manje zahtevnoj ligi, poput one u Sjedinjenim Američkim Državama, gde ga čeka dosta Nemaca koji su u skorije vreme angažovani na radu u tamošnjem fudbalu. A postoji i treća opcija, a to je da posle istekao ugovora sa Realom ode u penziju.

Kros, koji je rođen 1990. godine svakako bi još par godina mogao da igra ozbiljan fudbal, ali on sam je više puta izjavio da je igrajući u Real Madridu, sa kojim je između ostalog osvajao prvenstvo Španije tri puta i Ligu šampiona četiri, ostvario sve svoje snove i da ne vidi sebe kako u poznim godinama igra na silu tek da bi rekao da se još uvek bavi fudbalom.

Source: SportKlub

Leave a Reply