Tuhel: Prioritet da pojačamo odbranu

You are currently viewing Tuhel: Prioritet da pojačamo odbranu

Trener fudbalera Čelsija Tomas Tuhel rekao je da je za njegov klub ovog leta da pojača odbranu, a ne napad kao što mnogi misle.

„Ne bih otpisao dolazak nekog napadača, ali moram da kažem da to trenutno nije prioritet. Nama je najbitnije da se pojačamo u odbrani, to čak ni ne krijemo. Videćemo kakva je situacija što se tiče tržišta“, rekao je Tuhel.

Nemački stručnjak je zadovoljan što su uspeli da dovedu Rahima Sterlinga, ali je podsetio da je njegov klub poslednji u odnosu na konkurenciju počeo da dovodi igrače. Siti je doveo Holanda, Alvareza i Filipsa, Liverpul Nunjeza, Arsenal Gabrijela Žezusa i Fabija Vijeiru, Junajted Malasiju, a Totenhem Rišarlisona, Bisumu, Perišića i Lenglea.

„Takmičimo se protiv dvavrhunska kluba, a i Totenhem je bio vrlo aktivan i agresivan u ranoj fazi prelaznog roka. Ovo im je možda i najjači tim koji su ikad imali. Sa vrhunskim trenerom Mančester Junajted takođe nije stidljiv u ovom prelaznom roku sa novim trenerom, a Arsenal je već doveo neka velika pojačanja. Zato moramo ostati konkurentni i zadržati neki nivo“, rekao je Tuhel.

 

Source: SportKlub

Leave a Reply