Unai Emeri potvrdio da neće ići u Njukasl Junajted: “Ostajem u Viljarealu”

You are currently viewing Unai Emeri potvrdio da neće ići u Njukasl Junajted: “Ostajem u Viljarealu”

Unai Emeri je u sredu potvrdio vlasniku Viljareala Fernandu Roigu da će ostati u klubu.

Veruje se da je Emeri pozvao vlasnika jutro nakon što je njegova ekipa pobedila Jang Bojs sa 2:0 u Ligi šampiona u utorak, 2. novembra.

Pobeda daje žutoj podmornici nadu da će napredovati u nokaut fazu takmičenja, pošto su na nivou bodova sa liderom grupe Mančester junajtedom.

Tokom svog boravka u klubu, Emeri je uspostavio Viljareal kao klub za Lige šampiona nakon njihovog trijumfa u Ligi Evrope u maju 2021.

Uprkos evropskom uspehu, ekipa je polako počela u LaLigi Santander, trenutno 13. sa 12 bodova.

Interesovanje Njukasla navelo je mnoge da pomisle da će Emeri otići, s obzirom na nova sredstva koja su na raspolaganju klubu iz severne Engleske, koji je sada jedan od najbogatijih klubova u sportu.

U početku je izgledalo da se Emeri zabavljao sa ovom idejom i da ga Viljareal neće sprečiti da ode ako to želi.

Emeri je promenio mišljenje.

Vlasnik Fernando Roig razgovarao je sa Emerijem, nakon komentara baskijskog trenera na konferenciji za novinare posle meča posle utakmice Jang Bojsa.

“Pokazali su interesovanje, a ja nisam rekao ne”

Unai Emery

Unai Emeri Etkegoien rođen je 3. novembra 1971. godine. Rođen u Hondarribiji u Španiji. više voli da igra u formaciji 4-3-3.

Ove sezone u La Ligi on i njegov tim su odigrali 12 mečeva od kojih: 3 pobede, 3 poraza i 6 remija sa ukupno 15 osvojenih bodova. Odigrali su 4 utakmice u Ligi šampiona: 2 pobede, 1 poraz i jedan remi.

Viljareal je trenutno na 12 mestu u La Ligi, а 2 u Ligi šampiona.

Leave a Reply