Vajnaldum plus Matić? Holanđanin blizu Rome

You are currently viewing Vajnaldum plus Matić? Holanđanin blizu Rome

Georgino Vajnaldum pre godinu dana nije više želeo da ostane fudbaler Liverpula. Otišao je za veliki novac u Pari sen Žermen, a sada među “svecima” nema više mesta pa mora opet na promenu sredine.

Holandski fudbaler je prekobrojan u Parizu iako je tamo proveo svega jednu godinu. On je u PSŽ stigao kao slobodan igrač iz Liverpula gde je bio jedan od najboljih igrača. Đini je najpre trebalo da pređe u Barselonu, ali kako su Katalonci grcali u problemima sa novcem stigla je koverta iz Pariza sa ponudom od devet miliona evra po sezoni.

Nije Đini Vajnaldum mnogo razmišljao, preselio se na „Park prinčeva“, ali sada opet pakuje kofere. Roma i PSŽ su izgleda ispregovarali transfer kako piše Gazeta delo sport. Jedina stvar koja je preostala da se reši jeste kako će dva kluba podeliti Vajnaldumovu platu.

Inače Roma je postala izuzetno atraktivna destinacija za mnoge fudbalere posle dolaska Žozea Murinja i onoga što je Portugalac odmah uradio u prvoj sezoni. Doneo je evropski trofej u klub, a brzo su stigla i pojačanja: Nemanja Matić,, Lorenco Pelegrini, Temi Ejbraham, Paulo Dibala.

Interesantno će biti videti kako će Vajnaldum igrati u tandemu sa iskusnim Nemanjom Matićem koji je stigao iz Mančester Junajteda.

Source: SportKlub

Leave a Reply