Vikend odluke pred Levandovskim – Ćavi ga iščekuje!

You are currently viewing Vikend odluke pred Levandovskim – Ćavi ga iščekuje!

Fudbalski klub Bajern iz Minhena želi da se do subote reši situacija sa napadačem Robertom Levandovskim koji je izrazio želju da ode, ali ga neće prodati Barseloni za manje od 50.000.000 evra.

Kako je danas prenela španska “Marka”, situacija je dostigla tačku koju je Levandovski želeo da izbegne. On je na kraju prošle sezone rekao da želi da ode iz kluba, ali se početkom nedelje pojavio na lekarskim pregledima u Minhenu pošto transfer nije realizovan, a on ne želi da se pobuni i preskoči pripreme.

Bajern neće prodati Levandovskog za manje od 50.000.000 evra, Barselona želi da plati manje, ali šampion Nemačke ne želi da pregovara.
Bajern želi da se situacija reši do kraja sedmice, pošto je za subotu zakazano predstavljanje tima za ovu sezonu. Takođe, klub ne želi da dođe do neslaganja između Levandovskog i navijača.

Očekuje se da će se pregovori intenzivirati narednih dana, pošto i trener Barselone Ćavi Ernandes traži da se situacija reši. On želi da se napadač što pre priključi ekipi, po mogućstvu da bude sa ekipom na predsezonskoj turneji po SAD.

Fudbaleri Barselone za vikend putuju u Majami.

Source: SportskeNet

Leave a Reply