Zašto je Anćeloti stopirao Jovićev prelazak u Fiorentinu?

You are currently viewing Zašto je Anćeloti stopirao Jovićev prelazak u Fiorentinu?

Italijanski mediji javljaju da je trener Real Madrida navodno stopirao već dogovorenu pozajmicu Luke Jovića ekipi Fiorentine.

Luka Jović, za koga je Real Madrid 2019. platio Ajntrahtu iz Frankfurta 63 miliona evra, protekle sezone odigrao je samo 19 takmičarskih utakmica i postigao jedan gol uz tri asistencije.

U želji da podigne formu pred Svetsko prvenstvo i dobije veću minutažu, srpski internacionalac prihvatio je da sledeću sezonu provede na pozajmici u timu Fiorentine. Navodno, dva kluba su se dogovorila da Real Madrid plati polovinu njegove plate od šest miliona evra po sezoni.

Kako prenose mediji sa Apeninskog poluostrva Jović je sledeće nedelje trebalo da dođe na lekarske preglede i finalizaciju dogovora. Međutim, vesti iz Italije sad sugerišu da je došlo do iznenadnog zastoja u dogovoru, jer trener evroposkog šampiona nije zadovoljan tom idejom.

Radio Bruno iz Firence večeras je objavio da je Karlo Anćeloti stopirao dogovor. Navodno, iskusni trener želi da zadrži Jovića u svom timu nakon osvajanja Lige šampiona i prvenstva Španije.

Ostaje da se vidi da li je u pitanju samo malo odlaganje ili će pregovori zaista biti prekinuti.

Source: SportKlub

Leave a Reply