Žoze pokazao tetovažu, omaž svim evrotitulama

You are currently viewing Žoze pokazao tetovažu, omaž svim evrotitulama

Žoze Murinjo ima tetovažu. Doduše još je nije pokazao javnosti jer je ona tek nacrtana na njegovom ramenu, ali nije hteo da drži obožavaoce u neizvesnosti pa je pokazao skicu na Instagramu i objasnio je zašto je baš izabrao taj crtež.

Oduvek su Žozeu trofeji bili najvažniji. To se videlo recimo i iz njegovih nastupa kada su pokušavali novinari da ospore njegov rad. Uvek se Murinjo branio svojim minulim radom i trofejima koje ima iza sebe.

Sada će tri takva imati na svojoj ruci. Istetovirao je slike tofeja Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencije. Na svakom od njih su boje timova sa kojima je te trofeje osvajao. Boje Porta, Čelsija, Intera i Rome.

„Radost Rimljana me je naterala da uradim ovo. Mislio sam o nekoj posebnoj tetovaži, nekoj kojom bih odao priznanje svim klubovima sa kojima sam osvajao evropska takmičenja. Istovremeno sam hteo jedinstvenu tetovažu, neku koju samo ja mogu da imam… Alberto mi je dao nekoliko predloga, ja sam izmenio nekoliko detalja“, napisao je Murinjo na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

View this post on Instagram

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

 


Source: SportKlub

Leave a Reply